Allmänt

Livsmedels Mäklarna i Sverige AB (nedan kallad ”E-handelsbutiken” eller ”vi”) säljer produkter till privatpersoner och företag i Sverige. Vi förbehåller oss rätten att ändra villkor och priser. Produktpriserna framgår i SEK (svenska kronor) och inkluderar moms. Personer under 18 år skall ha målsmans tillåtelse för att handla produkter på bolerodrinks.se. Vid beställning i vår E-handelsbutik träffas avtal om köp när din betalning blivit godkänd. Om du handlar med någon annan persons personuppgifter, utan medgivande från denne, och detta innebär ekonomisk eller annan skada för Livsmedels Mäklarna i Sverige AB, kommer detta att polisanmälas. Vi reserverar oss för eventuella fel, exempelvis prisuppgifter, kampanjer, rabattkoder eller produktuppgifter som kan uppstå på hemsidan bolerodrinks.se.

Kundservice

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att skicka iväg ett mail till info@bolerodrinks.se så svarar vi så fort vi bara kan!

Såhär skapar du en order

De produkter som beställs väljs på hemsidan genom att lägga till dem i varukorgen. Ordern skickas genom att betala för innehållet i kundvagnen genom E-handelsbutikens betalfunktion. Genom beställning accepterar du våra leveransvillkor, produktpriser och fraktkostnader. Om en e-postadress tillhandahålls vid beställning, skickas en orderbekräftelse via e-post. Orderbekräftelsen visar de beställda produkterna och priset.

Leveransvillkor

Normala leveranstider är 2-5 arbetsdagar. Ombud på mindre orter har ibland har begränsad utkörning som kan påverka leveranstiden. Du får antingen din beställning direkt i brevlådan eller så hämtas den ut via ombud beroende på beställningens storlek. Beställningar av väsentlig storlek levereras på pall till angiven adress. Du får aviseringar via sms eller mejl under hela beställningens bearbetningsprocess.

Om förseningar i leveransen skulle uppstå och vi inte meddelat dig, eller om du har andra frågor gällande transporten, vänligen kontakta oss på e-postadressen Info@bolerodrinks.se.

Vi samarbetar med flera transportbolag, olika fraktkostnader tillämpas beroende på adress och beställningens storlek. Du får alla alternativ i kassan vid orderläggningen.

Vi levererar endast till adresser i Sverige. Vi bjuder på fri frakt för alla beställningar över 400kr. Vi bestämmer då fraktsätt och eventuellt ombud för hämtning av din beställning. Vid pallbeställning debiteras pall med 120kr/pall.

Det är viktigt att du hämtar ut ditt paket i tid. Om paketet förblir outlöst och kommer tillbaka till oss så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift på 250 kr, detta för att täcka avgifter och diverse administrativa omkostnader.

Betalningsvillkor

Vi samarbetar med Klarna och erbjuder deras helhetskoncept Klarna Checkout. I detta koncept ingår kortbetalning, direktbetalning via internetbank, Klarna faktura och Klarna konto. Själva tjänsten Klarna Checkout kostar ingenting men skatt eller avgift kan tillkomma i och med valt betalningsalternativ enligt betalningsvillkoren. Exempelvis en extra kostnad om du skulle vilja ha en pappersfaktura istället för E-faktura.

Klarnas fullständiga villkor hittar du här.

Betala med kort

Du kan betala med antingen VISA eller Mastercard. Ange kortnummer, giltighetstid samt CVC kod. Kortbetalningar via Klarna är PCI-DSS certifierade. PCI-DSS står för Payment Card Industry Data Security Standard. Vi använder oss också självfallet av SSL-certifikat vilket är obligatoriskt vid kortbetalningar.

Direktbetalning internetbank

Du kan betala direkt via din internetbank om du har antingen Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank. Du kommer att kopplas till din internetbank där du får logga in och verifiera köpet, pengarna dras direkt från ditt konto.

Klarna faktura

Om du väljer att betala med klarna faktura har du möjlighet att betala inom 14 dagar från leverans av varorna. Fakturan skickas i regel till den mejladress du angett vid köptillfället. Om du föredrar att få fakturan via post behöver du kontakta Klarna. Det tas inte ut någon fakturaavgift vid E-faktura men om du skulle vara sen med betalningen tillkommer en påminnelseavgift. Om du handlat för under 60 kr tillkommer en påminnelseavgift om 29,00 kr, har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. När du väljer att betala med faktura gör Klarna en kreditprövning. Om en kreditupplysning tas kommer du bli underrättad om detta samt får en kopia på kreditupplysningen skickad per post eller e-mail. När du genomför ett köp på bolerodrinks.se ingår du ett avtal med Klarna som äger fakturan. Alla frågor rörande betalning av din faktura hänvisas därför till Klarna AB.

Här hittar du mer information kring villkor för Klarna faktura.

Klarna konto

Du kan välja att delbetala ditt köp om du inte vill betala allt på en gång. Det finns olika alternativ för hur du kan lägga upp din betalningsplan. Du kan när som helst betala av hela skulden till Klarna.
Här hittar du mer information kring villkor för Klarna konto:

Information om Klarnas kreditavtal

Force Majeure

Händelser som krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från leverantör, fördyrande omständigheter samt likvärdiga händelser utanför vår kontroll, vilka ej kunnat förutses, ska hänföras till force majeure. Det innebär att Livsmedels Mäklarna i Sverige AB  befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Om du ångrar ditt köp ska du kontakta oss på info@bolerodrinks.se så hjälper vi dig att returnera din produkt. Ångerfristen löper från den dag säljaren lämnat över köparens varor till motpart. Köparen står för returkostnader.

Du har rätt att byta eller returnera del eller alla produkter på beställningen. Produkten skall vara intakt och i oanvänt skick. För att returnera eller byta produkter, kontakta först info@bolerodrinks.se. Vänligen fyll i ditt namn, kontaktuppgifter och kontonummer för eventuell återbetalning. Beloppet återförs till ditt bankkonto inom 14 dagar efter att vi mottagit varorna du skickat i retur.

Returadress:
Livsmedels Mäklarna i Sverige AB
Drevviksvägen 6B
142 52 Skogås 
Sverige

Reklamation

Som privatperson omfattas du även av konsumentköplagen, detta innebär att du har reklamationsrätt under 3 år. Utöver detta gäller svensk konsumentlag, du kan läsa mer på konsumentverkets hemsida.

Innan reklamationen ska du mejla vår kundservice på info@bolerodrinks.se. Felet ska anmälas inom skälig tid efter det att du mottagit varan. Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga på det sätt som beskrivs enligt lag. Om du upptäcker ett fel ska du, så snart som möjligt efter att felet upptäckts, meddela Livsmedels Mäklarna i Sverige AB på info@bolerodrinks.se. Reklamationer som görs inom två månader från det att du upptäckt felet kommer alltid anses ha lämnats i tid. I en sådan situation kan du för tillfället behöva bekosta returfrakten men vi ersätter dig självklart för denna när vi har tagit emot samt godkänt reklamationen. I första hand har vi rätt att avhjälpa felet och i andra hand leverera en ny vara. Om inget av dessa alternativ vid tillfället är möjligt att genomföra återbetalas beloppet. Vi kan komma att neka din reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig.

Tvist

Vid en eventuell tvist hänvisar vi dig till Allmänna Reklamationsnämnden.
Allmänna reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm
www.arn.se

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Som konsument har du också möjlighet att använda dig av EU-kommissionens ODR-plattform som behandlar tvistlösning på nätet.

Sekretess och säkerhet (personuppgifter)

I och med beställning på Bolerodrinks.se uppger du personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att ha möjlighet att genomföra vår del av avtalet. Vi dokumenterar också all kommunikation vi har med dig via e-post för att på bästa sätt kunna erbjuda dig en bra service. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att ta del av den information vi har registrerat gällande dig. Ifall den är felaktig eller ofullständig kan du begära att informationen korrigeras eller tas bort. Vänligen kontakta oss om så är fallet.

Bruksanvisning

Bolero Classic: Påsens innehåll blandas med 1.5-2-5 liter vatten beroende på smakpreferens.
Bolero Sticks: Påsens innehåll blandas med 0.5-1 liter vatten beroende på smakpreferens.
Bolero Energy: Påsens innehåll blandas med 250-500 ml vatten beroende på smakpreferens. Rekommenderas ej för barn eller vid graviditet.
Bolero Sport & Bolero Isté kommer i formatet Classic samt Sticks, följ anvisningarna ovan.

Företagsuppgifter

Livsmedels Mäklarna i Sverige AB

Organisationsnummer: 559264-1236

Drevviksvägen 6B
142 52 Skogås
info@bolerodrinks.se