Varför Bolero?

Alla åtaganden börjar med en tanke, eller kanske snarare en ström av tankar som förr eller senare bildar en helhetsbild. Bolero Drinks Sweden är vårt försök att manifestera denna helhetsbild.

Vårt första möte med produkten Bolero inträffade i Spanien. Närmare bestämt på ett gym i Alicante. Det första som slog oss var avsaknaden av socker samt det låga kaloriantalet. Den andra som slog oss var att Bolero Drinks bland annat är sötad med Stevia-extrakt. Något vi testat i andra produkter och verkligen kommit att uppskatta då sötman upplevs mer genuin i kontrast till andra sötningsmedel. Den första smaken vi testade var vattenmelon. Vi var överens om att vi mer än gärna skulle dricka detta dagligen.

Flera tankar rörande varför Bolero skulle vara en succé-produkt i Sverige började uppenbara sig. Bolero Finns redan i över 60 länder och är det självklara valet för personer som dricker mycket i sin träning utan att behöva tänka på konsekvenserna.

Vi älskar att dricka något gott men samtidigt strävar vi efter att vara hälsosamma. Med Bolero är detta inte längre ett problem. En påse Bolero Classic förser dig med cirka 1,5-2,5 liter dryck. Detta innebär inte mer än 5 kalorier och samtidigt har du betat av en stor del av det dagliga rekommenderade vattenintaget.

Sveriges dricksvatten är i toppklass. Likaså smaksättningen från Bolero. Vilken enorm tjänst vi gör miljön ifall vi kan bidra till att färre PET-flaskor och burkar produceras samt till att mindre vatten transporteras. Varför ska vi transportera vatten långa sträckor när vi redan har ett av världens i särklass bästa vatten i kranarna? 

Produkten, miljöfaktorn och svenskarnas inställning till hälsosam kosthållning fick oss att vilja introducera Bolero Drinks i Sverige. Vi är övertygade om att ni kommer få ut lika mycket av denna produkt som vi har fått och är glada att kunna erbjuda möjligheten till ett medvetet dryckesval.

Livsmedels Mäklarna i Sverige AB arbetar för produkterna, för dig och för miljön!

Kontakta oss på info@bolerodrinks.se